Apr 4, 2011

enough

firstly mtk maaflah atas ape yg berlaku ni...but hr ni pg2 lg on hp de someone msg sy gtau nak jmpe to talk something..but i think no need lah not her i want to talk..but someone lain yg xnk muncul sampai ke hari ni..tp hr ni byk persoalan terjawab..mmg shock btul lh dgn semua ni...pling sdih bila apa yg dinafikan org dah terjwab yg someone tu dah tau lame masalah kami..siap ckp lagi lau tau i still dgn someone dia xkn rapat dgn someone tu ..u thinklah ape mksd dsblik tu that way ker to be a friend..for me lau de pape pun still boleh jer kwn kot jnji ht kt btul...lau ckp mcm tu cam ada mkne tersirat..but i dnt want to knowlah t biarlah masa menentukan sampai bila org nak menafikan somethng tu..but now i know they are not in relationship n i believe that..sy sdih jer coz janji sy asyik xdtepati jer..ermmm...susah sgt ker..tp mybelah kot lau terus pgng pd janji tu dorg xkn jd baik xkn de org nk pgng jnji tu kalu merugikan diri sendiri kot..tp semua ni sy xsalhkan sape2 just slhkan diri sndiri...tp mmg xtau muke nk letak mane dah skrg mcm2 dgr org ckp nsb xnampak dgn mata kpala sendiri jer..huhu mintk dijauhkan lah im not ready..rsnye lpas ni ada lagi org akn ckp sy coz dia hilang kwn.but biarlah sy xcr pasal pun org yg cr sy dulu...so nk slhkan sy jugk pun xpelah..sy pun dh tau sape sy dcc dia...sy pun dah hilang dua bnda dlm satu mase that really difficult n serius sape yg xkn jeles bila org xlyn kita but dalam masa yg sama dia lyn org lain baikkkk..mmg smpai hatilah..mcm ni ke org ckp time kt senang dia ada time susah semua nak lari...sy dah nk give up sbb semuanye sikit pun xmenyebelahi sy.....ermmm tp mmg lah org akan nampak yg baru lebih baik n lebih elok drp yg lama..tp sebenarnya stiap org ada perangai masing2, dan kelemahan dan kelebihan msing2..maaflah sgt pd sesiapa yg berkenaan...dan teruskan dgn cara masing2 lau itu yg terbaik...
patutlah jugak selame ni sy ajak bersemuka dia xnk, xnk jumpe katenya dah malu dgn sy, xsudi pun nak tmankan sy mkn g, xsudi nak msg sy, xbg sy call, xcall sy jugak, rupanya dah ada org lain untuk dia bt semua tu..ish2 knp sy jer br thu ni sdngkan org lain dah kecoh..but sy still percayakan dia..yes dorg kwn...but sy ni ape plak smpai mcm ni dia bt sy..sdngkan selama ni..ermmm xfhmlah sy cam dah bt slah besar..
mood sy tibe2 hilang lg hr ni..br nk cube pikir positif tp mcm2 plak berlaku, smpaikan boleh menangis dlm kelas lg time2 duk msg gn someone tu ish bodoh btul lah..rase bt benda pun xbtul.tgn terketar2 jer...what can im doing now..what happen with me...

2 comments:

  1. bagus miza....sy dh bc post awk...

    ReplyDelete
  2. sy harap semua ni cpt berakhir n setle..sy dh giler ni hani...xlarat sgt2...hope semua menyebelahi sy

    ReplyDelete